Skip to content

Diana draws on a lifetime of experience to help managers deal with their teams in a calm and helpful manner. I had to deal with a wide range of problems in a business that my company owned in Amsterdam. She provided us with advice and tools that enabled us to work with our team through a difficult period in our business. She helped us to avoid potential stress related problems. Overall, it helped us avoid the high costs of stress leave and made our work environment more productive and pleasant. She was exceptionally professional and highly effective.

Ted

Diana is een fijne en ervaren coach. Ze is altijd bereikbaar. Ze neemt de tijd voor je en ze is een goede luisteraar. Ik raad haar iedereen aan!

Hendrik- Jan

Door de doortastende aanpak van Diana heb ik inzicht gekregen in wat mijn drijfveren, kwaliteiten en passies zijn. Had ik dit maar veel eerder geweten! Ik weet nu wat ik echt wil in mijn werk.

Floris

Ik heb bij Diana een zeer waardevol traject doorlopen. Zij heeft mij uitgedaagd om tot de kern te komen. Een mooie afwisseling van inzichten, scherpte en mensenkennis.

Wouter

Met succes heb ik gewerkt om zaken waar ik last van had te kunnen loslaten samen met Diana. Ik heb geleerd mijn gevoelens en gedachten te delen. Ik ben meer vanuit mijzelf gaan kijken, vanuit mijn eigen behoeften en heb mijn grenzen beter leren aangeven. Kenmerkend aan Diana vond ik de humor en de openheid waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Dit maakte het traject luchtig en niet te zwaar. Precies wat ik nodig had.

Mijn contact met Diana heb ik als erg positief ervaren. Diana is een zeer gedreven, enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid. Ze neemt de tijd voor je, verplaatst zich in jouw probleem en jouw persoonlijke situatie. Ze heeft, na een aantal sessies, ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit en mijn werk weer als een uitdaging en niet meer als een bedreiging zie. Ook mijn medewerkers zijn blij met de 2.0 versie van mijzelf.

Back To Top