Skip to content

Hi, ik ben Diana

Ik geloof in het voorkomen van een burn-out

Contact

Mijn missie is om in deze veeleisende maatschappij zowel het individu als de werkcultuur in een organisatie duurzaam te veranderen met een unieke integrale aanpak. Ik help organisaties om meer grip te krijgen op vitaliteit en leefkracht. Om een toekomstbestendige en krachtige organisatie te worden.

Ik train leidinggevenden in een organisatie in het herkennen van, voorkomen van en omgaan met overmatige werkdruk. Daarbij coach ik om effectiever om te gaan met stressbronnen en talenten en competenties te versterken.

Cliënten omschrijven mij als warm, eigenzinnig, invoelend, analytisch en nieuwsgierig.

Jarenlang heb ik gewerkt in een high-end, corporate omgeving waar stress een serieus groeiend probleem aan het worden is. Bedrijven worden geconfronteerd met nieuwe bewegingen en veranderingen met alsmaar toenemende uitdagingen. Hoge competitielevels, nieuwe technologische ontwikkelingen, demografische veranderingen, politieke turbulentie, financiële markten die continu in beweging zijn, de gevolgen van een globale pandemie, ze dragen allemaal bij aan een radicale groei in stress.

Dit vraagt om innovatieve corporate oplossingen.

Diana Gransbergen

Thinker | Enabler | Connection executor

Back To Top