Skip to content

ik help je graag

Je organisatie burn-out proof maken? Let’s talk!

Contact

Mijn cliënten zijn over het algemeen succesvolle organisaties die niet akkoord gaan met middelmatige resultaten. Zij hebben een toekomstgerichte visie, een missie en nemen met minder geen genoegen.

Als bevlogen stress en burn-out specialist geef ik trainingen op maat aan leidinggevenden, managers en HR professionals. In deze training komt o.a. het volgende aan bod:
  • Wat is stress en wat doet het
  • Hoe stress, overspannenheid en burn-out bij medewerkers vroegtijdig te herkennen en hoe er adequaat mee om te gaan
  • Hoe stressklachten bespreekbaar te maken
  • Zeer concrete en bewezen effectieve stress preventietips voor het team of de organisatie
Ik verzorg online coachingstrajecten voor werknemers en leidinggevenden die gemotiveerd willen groeien en andere keuzes willen maken. Ik geef inzicht in persoonlijk leiderschap, ik leer patronen te doorbreken, ik spiegel en ik daag uit. Mijn multidisciplinaire aanpak is gericht op duurzaam en spoedig herstel van de ervaren stressklachten.

Het traject begint met een intake, een nulmeting en een uitleg waaruit het traject bestaat. Aan het einde van het traject doen we een eindmeting en stel ik een eindrapportage en adviesrapport op. Het traject wordt vastgelegd in een beveiligde omgeving en is in toekomstige lastige situaties op elk willekeurig moment door de cliënt na te lezen.

De trajecten zijn kortdurend, to the point en resultaat- en oplossingsgericht.

Diana Gransbergen

Thinker | Enabler | Connection executor

Back To Top